Webinar: Sustainability Journey- A fenntarthatósági rendszer kiépítése - denxpert solutions
Díjmentes denkstatt WEBINAR- 2022. 05. 11.

denkstatt "mini" webinár: Sustainability Journey – A fenntarthatósági rendszer kiépítése

Regisztráció

Adataid megadásával automatikusan elfogadod  Adatvédelmi tájékoztatónkat

A fenntarthatóság egy olyan vízió, amelynek értékeivel és elveivel senki nem vitatkozik, viszont nincs kitaposott út ahhoz, hogy eljussunk oda. Sok egymást támogató és kiegészítő szabvány és rendszer segíti a fenntartóságot, de egyben össze is zavarja azt, aki elindul ezen az úton. Ezzel a webinarunkkal végigvisszük Önöket a döntéstől a sikeres fenntarthatósági rendszer kiépítésének lépésein.

 

Előad: Csiszkó Csaba (ESG & Fenntarthatóság szakértő, Fenntarthatóság üzletágvezető, denkstatt Hungary és Jenei Attila ügyvezető, denkstatt Hungary

Miről lesz szó?

Az ESG-ről

Miért aktuális téma az ESG, és miért érdemes foglalkoznod vele?

Mivel a szabályozási követelmények (pl. CSR) és az érdekelt felek elvárásai gyökeresen megváltoznak, a vállalati igazgatóságokra nehezedő nyomás, hogy átlátható és méretezhető ESG-tervet dolgozzanak ki és hajtsanak végre, fontosabb, mint valaha. Az ESG megértése, a megfelelő adatok meghatározása és összegyűjtése, valamint a megfelelő jelentések elkészítése azonban sok szervezet számára hatalmas kihívást jelenthet.


A szabványosítás hiánya miatt számtalan módja van az ESG és a fenntarthatóság megközelítésének, valamint a konkrét kritériumok, amelyek alapján a szervezeteket értékelik. A Denxpert örömmel segítaz Ön szervezetének abban, hogy fenntarthatóbb vállalkozássá váljon azáltal, hogy az ESG-kötelezettségek racionalizált folyamattá és növekedési lehetőséggé válnak.