Webinár: CSR, Fenntarthatóság, ESG - jelentések, különbségek - denxpert solutions
Díjmentes denkstatt WEBINAR- 2022. 04.27.

denkstatt webinár: CSR, Fenntarthatóság ESG - jelentések, különbségek

Regisztráció

Adataid megadásával automatikusan elfogadod  Adatvédelmi tájékoztatónkat

Vállalati felelősségvállalás és fenntarthatóság. Ugyanarról beszélünk vagy vannak különbségek? A fenntarthatóság után zárójelbe tett ESG ugyanazt jelenti? Ezeket a fogalmakat párhuzamosan, sokszor egymás szinonimájaként használjuk, pedig jelentős különbségek vannak a szakértő szem számára. Az egyre gyarapodó elvárásrendszerek között vállalatvezetőként, de sokszor szakemberként is nehéz eligazodni. Kapcsolódjon be webinárunkra és engedje meg hogy helyére tegyük ezeket a fogalmakat.


Előad: Csiszkó Csaba (ESG & Fenntarthatóság szakértő, Fenntarthatóság üzletágvezető, denkstatt Hungary és Jenei Attila ügyvezető, denkstatt Hungary

Miről lesz szó?

Az ESG-ről

Miért aktuális téma az ESG, és miért érdemes foglalkoznod vele?

Mivel a szabályozási követelmények (pl. CSR) és az érdekelt felek elvárásai gyökeresen megváltoznak, a vállalati igazgatóságokra nehezedő nyomás, hogy átlátható és méretezhető ESG-tervet dolgozzanak ki és hajtsanak végre, fontosabb, mint valaha. Az ESG megértése, a megfelelő adatok meghatározása és összegyűjtése, valamint a megfelelő jelentések elkészítése azonban sok szervezet számára hatalmas kihívást jelenthet.


A szabványosítás hiánya miatt számtalan módja van az ESG és a fenntarthatóság megközelítésének, valamint a konkrét kritériumok, amelyek alapján a szervezeteket értékelik. A Denxpert örömmel segítaz Ön szervezetének abban, hogy fenntarthatóbb vállalkozássá váljon azáltal, hogy az ESG-kötelezettségek racionalizált folyamattá és növekedési lehetőséggé válnak.